LANDSHOLDSSPILLER TIL NÆSTVED

TEAM FOG NÆSTVED LANDER HOLDETS 3. DANSKE LANDSHOLDSSPILLER

Team FOG Næstved er stolte over at kunne byde velkommen til endnu en dansk landsholdsspiller. Der er tale om Værløse Blue Hawks spilleren, Martin Poulsen. Martin Poulsen udgør sammen med Frederik H.N. og Mathias Bak Christensen Team FOG Næstveds landsholdstrekløver.

Martin Poulsen har i de to sidste år spillet i Værløse Blue Hawks. Inden dette har Martin Poulsen været på college i USA samt spillet i Hørsholm 79´ers. Team FOG Næstved har fulgt Martin Poulsens udvikling gennem de sidste sæsoner og vi tror på at der er et sportsligt match. I sidste sæson snittede Martin Poulsen 13.7 point, 4.6 rebounds og havde 3.0 assist. Martin Poulsen var således den 22. mest scorende og 17. mest effektive spiller i Basketligaen.

Martin Poulsen fortæller: ”Jeg er blevet præsenteret for et spændende projekt som jeg tror på. Jeg vil gerne tage et step up rent sportsligt og kæmpe for at spille med i toppen. Efter to gode sæsoner i Værløse glæder jeg mig til at tørne ud for Team FOG Næstved. Mine ambitioner for landsholdet har også spillet ind samtidig med muligheden for at spille sammen med andre gode danske spillere kombineret med udenlandske profiler.”

“Martin Poulsen ses sammen med direktør Andreas Larsen”

Team FOG Næstved har ønsket at se på mulighederne for at tilknytte flere danske spillere til truppen af flere årsager. Rent sportsligt tror vi på, at vi kan få værdi i at skabe en stærkere stamme, og vi vil samtidig gerne præsentere danske spillere for sponsorer og fans. Vi ser en klar værdi i dette interessemæssigt og kommercielt. Det er vores mål, at vi kan holde på flere af disse spillere over en længere periode.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Vi er rigtig glade for at kunne tilføje Martin Poulsen til truppen. Aftalen er 1 årig, men begge parter ser mulighederne i at det kan blive et potentielt langt ægteskab. Jeg håber og tror på yderligere sportslig udvikling for Martin Poulsen. Der er klart et potentiale for mere.”

På billedet ses journalist Andreas Lissau i samtale med landsholdsspiller Martin Poulsen

Team FOG Næstved har for nærværende orienteret om aftaler med Frederik H.N., Jeppe Madsen og Mathias Bak Christensen. Team FOG Næstved vil i den kommende tid kunne orientere om yderligere tegninger.