LOKAL SPILLER OGSÅ PÅ HOLDET I 2021/2022

Jeppe Madsen er på med på holdkortet i 2021/2022 sæsonen

Team FOG Næstved glæder os over at kunne orientere om at Jeppe Madsen også er at finde på holdkortet 2021/2022 sæsonen. Det er naturligvis glædeligt for os at have endnu en lokal spiller på holdet, da vi ved at sponsorer og fans finder det interessant.

Det bliver Jeppe Madsens 5. sæson i Næstved trøjen. Vi har kunne se en fremgang fra sæson til sæson, hvilket naturligvis også hænger sammen med at det tager tid at udvikle sig og blive en mere etableret spiller. I den kommende sæson vil Jeppe Madsen være 23 år og vi tror på at han kan tage endnu et step op i sin udvikling i forhold til den forrige sæson.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved, fortæller: ”Vi er rigtig glade for at have Jeppe Madsen med i truppen. Der er 100% indsats til træning og kamp. Jeg tror, at Jeppe Madsen endnu en gang kan øge sit niveau. At blive en etableret spiller kræver mange ting og efterhånden kommer der flere og flere kampe i benene. Jeppes store styrke er hans forsvar, hans spilintelligens og hans evne til at løbe og arbejde stenhårdt. Vi glæder os samtidig at have en lokal dreng fra Præstø med i truppen.”

Personlig sponsor for Jeppe Madsen vil også i den kommende sæson være Møns Bank.