Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Miki Novovic forlænger sin aftale!

Miki Novovic forlænger med 1 år yderligere!

Vi er utrolig glade for at kunne offentliggøre, at vi har forlænget aftalen med Miki Novovic med 1 år, således at han også vil være at finde på holdkortet efter denne sæson. Miki Novovic har i sin første tid været et meget positivt bekendtskab for alle omkring Team FOG Næstved. Dels på banen hvor han med sine 208 centimeter virkelig går til stålet og kæmper alt hvad han kan og dels udenfor banen hvor han både blandt holdkammerater, trænere, ledelsen og stab er blevet et meget afholdt medlem af truppen.

Team FOG Næstved ønsker, at se på om vi kan få flere blivende spillere og få skabt en kerne. Her falder Miki Novovic lige præcis ind i den kategori. Vi vil gerne have et hold af krigere, som vil arbejde stenhårdt for holdet. Miki Novovic fortæller kort om sin forlængelse: ”Jeg har følt mig hjemme nærmest fra dag 1. Da jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig at være en del af det her hold i de kommende sæsoner, så var jeg ikke i tvivl. Jeg glæder mig til at spille sammen med mine holdkammerater og kæmpe for sejr og for at præsentere holdet på bedste vis overfor sponsorer og fans.”

Der er ingen tvivl om, at vi både på trænerfronten og ledelsesgangen er meget tilfredse med forlængelsen.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Det her er et rigtigt godt træk for os. Vi er meget glade for, at Miki Novovic ønsker at blive hos os. Det er super. Vi ved godt, at vi aldrig vil kunne holde på alle vores spillere efter sæsonen, men kan vi opbygge en kerne på 5-7 spillere som bliver her fra den ene sæson til den næste, så vil det være utroligt positivt. Både for så vidt det sportslige men også i fanperspektivet i forhold til et øget kendskab af vores spillere.”