MT HØJGAARD NY SPONSOR

MT HØJGAARD BLIVER SPONSOR HOS TEAM FOG NÆSTVED

Vi er glade for at kunne melde ud at MT Højgaard er ny sponsor hos Team FOG Næstved. Vi glæder os til at have MT Højgaard med i vores sponsorkreds. Det er seniorprojektchef Peter Falk der vil præsentere MT Højgaard i sponsornetværket.

MT HØJGAARD PRÆSENTERER MT HØJGAARD

Koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i Danmark og på udvalgte, internationale markeder.

Koncernens selskaber opererer som selvstændige enheder med hver deres ledende position på de respektive delmarkeder. Projekter i Danmark og internationalt udføres typisk som hoved- og totalentrepriser eller som Offentlig-Private Partnerskaber. Alle selskaber har fokus på at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus.

Byggeri 

Koncernens selskaber udvikler, opfører og renoverer bygninger i hoved-, total- og fagentrepriser samt modulbyggerier for private og offentlige kunder, organisationer og boligselskaber med fokus på bæredygtige løsninger og tætte samarbejdsrelationer.   

Anlæg og infrastruktur

Koncernens selskaber udfører infrastrukturprojekter, jord og ramning, vandbygning, byggemodning og råhuse i Danmark og på udvalgte internationale markeder. 

Den lokale Næstved afdeling

I Næstvedafdelingen løser vi en mangfoldighed af opgaver hvor omdrejningspunktet er betonkonstruktioner. Vi er specialister på både ny beton, betonrenovering og betonfinish. Vi arbejder med alle typer betonopgaver indenfor infrastruktur herunder broer, tunneller, veje og jernbaner. Yderligere udfører vi også renovering af bygninger. Som en lokal afdeling af MT Højgaard Danmark A/S kan vi løse alt fra små vedligeholdelsesopgaver til store og komplekse bygge- og anlægsentrepriser.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!