NY MAND I TRUPPEN

TEAM FOG NÆSTVED STYRKER TRUPPEN

Team FOG Næstved har styrket truppen op til transfervinduet den 10. januar. Vi byder velkommen til Che Bob som kan spille flere positioner på banen. Che Bob er cotonouspiller med gambisk og amerikansk pas.

Che Bob er alsidig spiller som primært spiller på forward positionerne. Che Bon kan således spille flere positioner på banen, herunder som small forward og power forward. Vi forventer, at få en spiller ind på holdet som er meget alsidig og som ikke mindst er en god forsvarsspiller, der kan dække op på mange positioner og desuden kan bidrage stærkt i reboundspillet.

Che Bob har spillet amerikansk collegebasketball for Colorado State. Her snittede han 10 point og 5.8 rebounds pr. kamp. Siden er det blevet til ophold i forskellige lande ligefra Brasilien og Chile. I denne sæson har Che Bob spillet i Slovakiet for BKM Lucenec, hvor han havde sidste kamp lørdag aften. Che Bob snittede 11.3 point og 6.2 rebounds for holdet, som ønskede at få en anden spillerprofil ind på mandskabet.  

Andy Hipsher, head coach for Team FOG Næstved, fortæller: “Jeg ser frem til at få Che Bob ind på holdet. Han er en spiller som vil blende godt ind på holdet, da han kan spille flere positioner og vi kan dermed bruge ham bredt. Han er en god forsvarsspiller og rebounder. Det er vigtigt for mig, at vi får en type spiller ind som tilfører noget til holdet, så vi fortsat kan spille videre med det som vi er i gang med at bygge på.”

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Vi vil gerne styrke truppen op til slutspillet. Vi har set på hvad der har været i markedet, men vi er begrænset på amerikanske profiler, så vi har skulle finde en spiller med cotonoupas eller europæisk pas. Nu skal vi have ham integreret ham på holdet hurtigst muligt og have hans arbejdstilladelse på plads.”