Ny spiller på 2 årig kontrakt

TEAM FOG NÆSTVED HENTER DANSK SPILLER PÅ 2 ÅRIG AFTALE

Team FOG Næstved er nu klar til at præsentere holdets næste spiller. Valget er faldet på danske Tobias Reinholt. Tobias Reinholt kommer til Næstved efter at han sidste sæson spillede for Randers Cimbria.

Den 208 centimeter høje centerspiller har spillet i en række danske klubber. Han startede således som helt ung i Horsens IC, hvor Team FOG Næstveds head coach Arnel Dedic. Siden blev det udlandsophold i Finland, Belgien og Spanien efterfulgt at sæsoner i Basketligaen for EBAA og Randers Cimbria.

Tobias Reinholt er tiltrådt på en 2 årig aftale. At Arnel Dedic skal være hans nye træner har været stærkt medvirkende til at han har valgt at skrive en 2 årig kontrakt med os. Arnel Dedics fortæller: ”Tobias Reinholt bliver en vigtig spiller for os. Han skal være med til at give os dybde i rotationen og kunne bidrage væsentligt på både center og power forward positionen når vores største profiler skal have pause. Jeg ser store kvaliteter i Tobias Reinholts forsvarsspil samt hans afleveringsspil og spilforståelse, så det er rigtigt godt. Tobias Reinholt har også en evne til at være produktion så snart at han kommer på banen.”

Tobias Reinholt er klar til at være en fast del af Team FOG Næstved i de kommende sæsoner!

Tobas Reinholt har spillet på U/18 og U/20 landsholdet samt spillet kampe på A-landsholdet. Han fortæller således: Jeg glæder mig til at spille for Team FOG Næstved, da jeg kun har hørt gode ting. Som jeg ser det har de fået en af de allerbedste trænere i Arnel Dedic. Jeg havde ham som ung i Horsens og jeg glæder mig til at få ham igen”

Team FOG Næstved er i gang med arbejdet med at sammensætte et slagkraftigt mandskab. Det er således forventningen, at flere spillere kan præsenteres indenfor de kommende uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *