NY SPILLER TIL TEAM FOG

TEAM FOG NÆSTVED KLAR MED ERSTATNING TIL TRUPPEN

Team FOG Næstved har handlet hurtigt efter afgangen af Che Bob. Derfor kan der allerede i dag torsdag præsenteres ny spiller til holdet. Valget er faldet på Jagan Mosely som har et dobbeltpas (amerikansk og jamaikansk), hvilket betyder, at han kan spille som cotonou spiller.

Jagan Mosely har spillet amerikansk collegebasketball for Georgetown, som har den berømte NBA spiller Patrick Ewing som træner. Her spillede Jagan Mosely 4 sæsoner, hvor han i hans seniorsæson snittede 34 minutter, 8 point, 3.6 assist, 1,25 steals og 4.5 rebound pr. kamp. Efter hans collegetid har Jagan Mosely været et år i Europa, hvor han i den bedste række i Rumænien for CS Rapid Bukarest. Her blev det 33 minutter på banen, 14.5 point og 5.4 rebounds pr. kamp.

Jagan Mosely er en stærk guard/forward der med sine 191 cm vejer hele 98 kg. Han er aggresssiv i sit spil, fysisk og en god rebounder for hans størrelse. Han kan spille flere pladser på banen.

Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen fortæller: ”Vi er meget tilfredse med vores trup, men toppen er helt lige i år. Jeg kan ikke huske et slutspil, hvor det har været mere åbent og mere spændende i årevis. Vi tror på vores muligheder og håber at vi kan bevare det gode spil hele vejen indtil den sidste kamp i sæsonen. Vi har tilføjet Jagan Mosely for at sikre at vi har bredden ved skader, hvor vi bare i de sidste par kampe har kunne se at vi er sårbare. Nu håber vi bare at han hurtigst må spille for os og er klar til slutspillet.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!