NY SPILLER

PRESSEMEDDELELSE

TEAM FOG NÆSTVED STYRKER TRUPPEN

Team FOG Næstved styrker nu truppen yderligere for resten af sæson. Centerspilleren, Thik Bol, er således ny mand for Næstved mandskabet som pt. topper Basketligaen.

Team FOG Næstved styrker truppen idet at vi har et ønske om at investere i holdet og Thik Bol skal styrke under kurven med rebounds og godt forsvarsspil. 204 centimeter høje Thik Bol har dobbeltpas og er således både amerikansk statsborger såvel som statsborger i Sudan. Thik Bol kan således spille som cotonouborger.

Thik Bol har spillet amerikanske collegebasketball for Southern Illinois University, hvor han var indestarter. Siden er det blevet til ophold i Spanien i LEB Silver og senest i Colombia. Her snittede Thik Bol 13.8 point og 12.3 rebounds pr. kamp.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller: ”Vi har ledt et godt stykke tid efter en stor mand mere under kurven. Vi vil gerne forbedre os fysisk under kurven og i reboundspillet. Indtil videre har det været en fornøjelse at vores spillere og stab lave et super stykke arbejde på banen. Da det er gået godt sponsormæssigt vil vi gerne styrke truppen. Det er uhyre tæt i toppen, men vi tror meget på vores hold og glæder os til den videre sæson.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!