Østrigsk landsholdsspiller klar for Team FOG Næstved

Carlos Novas er Team FOG Næstveds nye small forward

TEAM FOG NÆSTVED HENTER ØSTRIGSK LANDSHOLDSSPILLER

Team FOG Næstved henter østrigsk landsholdsspiller til den kommende sæson. Navnet på Team FOG Næstveds kommende small forward er Carlos Novas. Han er 27 år og bliver dermed en af de mere erfarne spillere i den kommende trup. Carlos Nova har foruden A-landsholdet også spillet på samtlige ungdomslandshold for Østrig.

Foruden erfaring med det østrigske landshold så har Carlos Novas i de to sidste sæsoner spillet i henholdsvis den bedste østrigske række samt i den næstbedste spanske række, LEB Gold. Det er en spiller med atletiske evner, hurtighed og bevægelighed som skal trække trøjen over hovedet.

Carlos Novas er her i aktion for det østrigske landshold

Team FOG Næstveds head coach, Arnel Dedic, fortæller følgende om Carlos Novas: ”Der er meget positivt at sige. For det første får vi en erfaren spiller, der har været rundt omkring og set ting. En spiller der forstår hvad det kræver at være professionel. På banen ser jeg Carlos Novas som en spiller, der kan dække flere forskellige positioner i forsvaret samt bidrage til vores angrebsspil. Carlos Novas er meget bevægelig og god til at angribe kurven.”

Team FOG Næstved har i forbindelse med Carlos Novas bl.a. fået anbefalinger med på vejen af vores tidligere point guard, Moritz Lanegger, som havde gode ting at sige om Carlos Novas som spiller og menneske.

Team FOG Næstved starter træningen mandag den 12. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *