PRESSEMEDDELELSE

ZACK ROLLINS KLAR FOR TEAM FOG NÆSTVED

Team FOG Næstved er igen klar til at præsentere holdets næste forstærkning til den kommende sæson. Spilleren er den amerikanske small forward/power forward Zack Rollins.

Zack Rollins er en rigtig dygtig skytte som især er træfsikker bag 3 pointlinjen. Han har spillet amerikanske collegebasketball for D2 collegeskolen, Montana State Billings. Her blev det til 14.4 point og 4.6 rebounds pr. kamp. Efter college har Zack Rollins satset på at spille i USA, og her har han i sidste sæson spillet i NBA G League for Long Island Nets. 198 centimer høje Zack Rollins kan spille som cotonouspiller og tæller derfor ikke med som amerikaner for Team FOG Næstved i den kommende sæson.

Coach Andy Hipsher fortæller: ”Zack er en alsidig spiller, som passer godt ind i vores system både offensivt og defensivt. Jeg ser mange styrker i ham offensivt, hvor han kan bidrage på forskellige måder ude på gulvet. Vi har fået god feedback på, at Zack Rollins er en hårdtarbejdende spiller, hvilket er noget som jeg ser frem til at have på daglig basis.”

Team FOG Næstved forventer, at kunne præsentere den næste spiller snarest. ”Vi kører fra og til lufthavnen i disse dage. Vi kan snarest annoncere den næste spændende spiller til holdet. Mens vi kører frem og tilbage knokler vi for at få de sidste signings på plads, så vi er klar den 22/9 hvor vi åbner på hjemmebane” fortæller Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!