PRESSEMEDDELELSE

COMBO GUARD FRA KANSAS STATE TIL TEAM FOG NÆSTVED

Mike McGuirl er navnet på Team FOG Næstveds sidste signing i denne omgang. Den amerikanske combo guard satte således sin underskrift på kontrakten i går aftes til stor glæde for Team FOG Næstved.

Kansas State er anerkendt som et af de allerbedste collegeprogrammer i amerikansk collegebasketball. Mike McGuirl har tilbragt hele 5 år på skolen og er nu klar til at starte hans europæiske karrierer. Den 190 høje combo guard er en alsidig guard med fart, evne til at håndtere bolden, angribe kurven, skyde samt med en god fysik. I hans tid for Kansas State blev det således til startplads i 68 ud af 132 kampe. Det førte til 8.9 point i snit med 38% i scoringsprocent, heraf 33.4% bag 3 point linjen.

Billedet: “Mike McGuirl skyder bolden afsted for Kansas State. Nu gælder det Team FOG Næstved

Coach Hipsher fortæller: ”Mike McGuirl kan forsvare forskellige positioner og kan indgå i vores offensive spil på mange måder. Han er en meget konkurrencemindet spiller, som fokuserer på det der skal til for at vinde. Jeg ved, at han kommer fra et sted med dygtige trænere og er en holdspiller og det er det som vi tror på skal give os succes.”

Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen fortæller: ”Det ser virkelig spændende ud med Mike McGuirl. Jeg har store forventninger til ham. Vi ved, at vi vil møde stor modstand fra de andre hold, så vi skal kæmpe for at være med i toppen, men ud fra de muligheder og forudsætninger som vi har som organisation synes jeg at vi har fået stablet en spændende trup på benene med dem der er blevet og de nye spillere vi har signet.”

For highlights med Mike McGuirl kan du se mere på dette link:

(3) Mike McGuirl College Highlights 2021/2022 – YouTube

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!