PRESSEMEDDELELSE

TEAM FOG NÆSTVED HENTER DANSK LANDSHOLDSSPILLER

Vi glæder os over at kunne præsentere en dansk landsholdsspiller til holdet for de kommende 2 sæsoner. Vi byder velkommen til Mathias Bak Christensen.

For sponsorer og fans behøves der vel næppe meget mere præsentation for der er tale om en 100 % ægte Næstvedspiller. Det glæder os derfor at tiden nu og de planer som vi har for holdet og dets opbygning samt Mathias Bak Christensens egen udvikling gør at vi kan sige velkommen tilbage på holdet.

Det er nok svært at finde noget, der kan være meget mere lokalt forankret omkring basketball i Næstved end Mathias Bak Christensen. Efter at have spillet hele sin ungdom i Næstved Basket samt fået debut allerede som 16 årig skiltes vores veje for ca. 3 år siden. Siden er det blevet til udlandsophold, debut- og fast del af landsholdstruppen samt en stærk sæson i Værløse Blue Hawks i sidste sæson. Et ophold for Mathias Bak Christensen som vi vurderer har været sundt for hans udvikling.

Team FOG Næstved har en klar plan for opbygningen af holdet i den kommende sæson. En del af den sportslige plan er at hente en spiller ind med præcis de kompetencer som Mathias Bak Christensen har. En power forward med stærke reboundkompetencer, godt forsvar, evne til at angribe kurven og en stærk 3 pointskytte. En rolle som Mathias Bak Christensen ligeledes gerne vil udfylde.

Mathias Bak Christensen glæder sig til at komme retur: ”Jeg er virkelig begejstret omkring det her. Team FOG Næstved er jo mit hold og jeg vil gerne tage ansvaret for at spille en stærk rolle på holdet. Jeg glæder mig så meget til at komme retur og til at komme i gang.”

Den 100% primære årsag til hjemkomsten er Mathias Bak Christensens sportslige kompetencer, men vi finder det naturligvis også attraktivt, at vi kan få en dansk landsholdsspiller som ovenikøbet er født i Næstved, opvokset i Næstved Basket og har spillet mange sæsoner for Team FOG Næstved på holdkortet. Det giver en stærk lokal profil af Team FOG Næstved.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved fortæller: ”Det er fedt. Vi har stadig to spillere med i landsholdstruppen i form af HN og nu Mathias Bak Christensen. Der er en spændende rolle til Mathias på det nye Næstved mandskab som vi stiller med efter sæsonen. Med rollen følger også ansvaret, for vi får behov for, at Mathias Bak Christensen leverer hos os, og personligt synes jeg, at der er et åbenlyst match mellem os i forhold til den sportslige plan som vi har lagt.”