PRESSEMEDDELELSE

NBA G-LEAGUE SPILLER TIL TEAM FOG NÆSTVED

Bubu Palo er navnet på Team FOG Næstveds næste signing. Med hele 6 sæsoner i NBA G-League for Sioux Falls Skyforce er combo guarden Bubu Palo et velkendt navn i NBA G-League. Bubu Palo er cotonou spiller og tæller dermed ikke som US spiller.

Team FOG Næstved glæder sig over tilgangen af Bubu Palo, som er kommet til via holdets nye coach Andy Hipsher og hans netværk i USA. Det er Bubu Palos ønske om at prøve kræfter med europæisk basketball, der har åbnet døren for Team FOG Næstved. Hidtil er Bubu Palos eneste erfaring 3 kampe fra den bedste græske række.

Bubu Palo kan spille både positionen som point guard og shooting guard. Han har stor erfaring gennem mange sæsoner. Først og fremmest som en intelligent spiller med et godt skud og en evne til at træffe de gode beslutninger på gulvet.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Det er ret positivt for os at vi har signet Bubu Palo. Vi glæder os til at se ham på gulvet, men vi tror, at vi har fået en dygtig spiller ind på holdet som kan spille på point guard positionen når vores landsholdsguard Frederik H.N. er ude, men også spille sammen med ham. Vi har arbejdet på at få spillere som også er godt skydende og det er Bubu Palo. Vi mangler nu kun at hente en yderligere spiller til truppen.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!