PRESSEMEDDELELSE

AMERIKANSK CENTER KLAR FOR TEAM FOG NÆSTVED

Næste spiller på holdkortet er blevet den 213 centimeter høje centerspiller Jimbo Lull. Team FOG Næstved får en spiller med europæisk erfaring idet Jimbo Lull i de to sidste sæsoner har spillet i Serbien, den bedste engelske liga BBL og i sidste sæson spillede han i den bedste østrigske liga.

I den forgangne sæson blev det til 13.2 point pr. kamp og 8.3 rebounds pr. kamp i Østrig. Det gjorde Jimbo Lull på gode procenter, og vi ser derfor frem til at han lander i Næstved. Jimbo Lull spillede inden det 4 sæsoner i amerikansk collegebasketball for University of San Francisco, hvor han i hans seniorsæson satte 11.9 point på scoringstavlen og hentede 7.6 rebounds.

Foto: Jimbo Lull er klar for Team FOG Næstved

Coach Hipsher fortæller: ”Vi er begejstrede over at få Jimbo Lull ind på holdet. Han bringer et fysisk element ind på holdet, som vil passe godt ind i vores system og som vil give os en ekstra dimension. Han har også 2 års europæisk erfaring som giver ham mulighed for at gå forrest med et godt eksempel.”

Der er ingen tvivl om, at Team FOG Næstved får meget mere størrelse i den kommende sæson end i sidste sæson. Med Jimbo Lull får vi en stor stærk scorende centerspiller. Han er godt bakket op på denne position af Holger Saugstrup Rasmussen og Peter Beier.

For highlights med Jimbo Lull kan du se mere på dette link:

(3) Jimbo Lull – 7ft Post Presence – 250lbs – YouTube

Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen fortæller: ”Vi er rimeligt langt med sæsonens trup. Derfor vil vi i de kommende dage præsentere flere spillere. Indtil videre er vi meget tilfredse med de spillere som vi har fået ind. Vi skal lige have lidt mere ind, men vi er klar! Vi starter træningen i weekenden og så ser vi frem til sæsonstarten den 22/9.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!