Pressemeddelse

PRESSEMEDDELELSE
13. august 2019

Udsendt af Arena Næstved og Team FOG Næstved. For en uddybning kan direktør Jakob Brixvold, Arena Næstved kontaktes på mobil 25142484 og direktør Andreas Larsen, Team FOG Næstved på mobil 28791786.

Hal1 skal igen være Danmarks bedste hjemmebane!

Arena Næstved og Team FOG Næstved har i løbet af sommeren forhandlet en ny aftale på plads om basketballholdets hjemmebanekampe. Aftalen gælder for tre år med en option på yderligere to års forlængelse.

Sammen vil parterne skabe en ny ramme i Arena Næstveds Hal1, med opmaling af internationalt basketballgulv og et generelt facelift af den gamle hæderkronede hal. Team FOG Næstved vil være synlige med bannere og reklamer permanent i hallen og kampene afvikles professionelt med faciliteter til betjening af sponsorer og publikum, LED bander og lyssætning. I aftalen er desuden indbygget mulighed for at store kampe, som fx den traditionsrige julekamp, gennemføres i arenaen.

– ”Vores klare udgangspunkt var, at vi ønskede fortsat at spille i arenaen” udtaler Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen. ”Men vi har været milevidt fra hinanden økonomisk i forhold til arenaen, som derfor ikke var en realistisk mulighed for os”.

”Vi skal nu tilbage til vores gamle hjemmebane”, fortsætter Andreas Larsen. ”Vi har her haft en konstruktiv dialog med Arena Næstved om Hal 1.  Hvad vi ikke har i plads og rummængde, skal vi have i unik stemning og atmosfære. Samtidig har vi store sportslige ambitioner for fremtiden, så vi satser på en kanon sæson.”

Selv om parterne således er enige om, at den store arena stadig kunne være en flot ramme om Team FOG Næstveds hjemmebane, har det stået klart i forhandlingen, at det ikke var muligt at nå hinanden økonomisk i dén løsning.

– ”Det har været en kæmpe udfordring at løse”, udtaler Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold, og tilføjer ”Og jeg er virkelig tilfreds med at vi nu er nået i mål med en god og langtidsholdbar aftale, hvor alle har arbejdet positivt på at der skulle findes en model indenfor den økonomi der var til rådighed, uden at gå på kompromis med et godt produkt til publikum. Arena Næstved og Team FOG Næstved har fået en ny fantastisk start sammen, hvor vi forener kræfterne i at genskabe den historisk gode hjemmebane i Hal1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *