Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Sergej Rudovic indgår kontrakt med Team FOG Næstved

SERGEJ RUDOVIC SIGNER MED TEAM FOG NÆSTVED

Sergej Rudovic har indgået en 2 årig kontrakt med Team FOG Næstved. Spilleren der er bosiddende i Danmark, men med svensk pas og mulighed for at stille op for hele 4 ungdomslandshold har valgt Team FOG Næstved som sit fremtidige hold. Sergej Rudovic har således været med omkring både det danske-, svenske-, serbiske og montenegrinske ungdomslandshold.

Født i år 2003 er der i lighed med Malte Gamborg Larsen tale om en ung og talentfuld spiller. Sergej Rudovic har dog allerede fået meget opmærksomhed omkring sin person. Sidste år valgte han således at tage til den svenske topklub, Södertälja. Ligeledes har Sergej Rudovic været til prøvetræninger med euroleagueholdene Alba Berlin og Buducnost Volis ungdomsakademier. Sergej Rudovic blev desuden kåret til mest værdifulde spiller ved Skania Cup.

Det er Sergej Rudovic første professionelle kontrakt og han fortæller om sine forventninger til hans kommende 2 år i Næstved: ”Det er vigtigt for mig, at jeg bliver en del af en stærk træningskultur, hvor jeg både via kampe og træning kan arbejde for at udvikle mig. Det føler jeg at der er alle muligheder for i Næstved. Jeg er et konkurrencemenneske, som hader at tabe. Jeg vil vinde og gøre mit hold bedre. Jeg har valgt Næstved fordi at der er mulighed for at udvikle mig, konkurrere på højeste niveau og så har det også haft stor betydning at jeg skal have Arnel Dedic som træner.”

Arnel Dedic, head coach for Team FOG Næstved fortæller således om hans syn på Sergej Rudovic: ”Sergej er en profil, som allerede i hans mindset er ”professionel”. Et stort talent på combo guard positionen som kan spille basketball med lethed. Han har rigtig mange våben i hans arsenal, ikke mindst hans unge alder tager i betragtning. Vi skal have poleret talentet. Han har en stærk fornemmelse for spillet. Som tilfældet også er for Malte så gør Sergej også de andre spillere bedre.

Ved siden af Team FOG Næstved er det meningen at Sergej Rudovic desuden skal spille 1. division for Næstved Basket samt for det fælles regionale hold RS Fusion, som spiller i den landsdækkende U/19 række.