Sidste US spiller på plads

TEAM FOG NÆSTVED LANDER SIDSTE AMERIKANER

Det bliver et Team FOG Næstved mandskab med fysik og højde under kurven i den kommende sæson. Team FOG Næstved kan i dag annoncere at holdets tredje amerikanske spiller for den kommende sæson er på plads. Navnet på spilleren er Jacquil Taylor.

Det bliver en særdeles fysisk og atletisk spiller som Team FOG Næstved kan præsentere for sponsorer og fans i den kommende sæson. Jacquil Taylor måler således 208 centimeter og han kommer godt op i luften. Kontakten er

PJ Thompson gav en klar anbefaling til Team FOG Næstved

skabt via Team FOG Næstveds agentnetværk, men vi har ikke mindst kunne hive referencer ind på Jacquil Taylor som spiller og person gennem en tidligere spiller, PJ Thompson, som varmt har anbefalet ham til holdet.

Jacquil Taylor spillede i sidste sæson for Hofstra som er rigtig god skole. Inden den sidste sæson var han dog holdkammerat med PJ Thompson hos Purdue gennem flere sæsoner, som er en topskole i USA.

Forsvarsspillets er i top!

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller: ”Vi får en spændende spiller ind. PJ Thompsons anbefaling til os og det samme den anden vej har gjort det nemmere at indgå aftalen. Vi har gået efter at få en markant spiller på vores centerposition og med Jacquil Taylor har vi fået en spiller, som vi tror kan gøre en forskel for os. Sammen med Evan Fitzner, Zarko Jukic og Tobias Reinholt føler vi os derfor rigtigt godt rustet under kurven til den kommende sæson.”

I hans sidste sæson hos Hofstra snittede Jacquil Taylor 8.5 point og imponerende 8.7 rebounds pr. kamp på bare 26 minutter. Der er ingen tvivl om at Jacquil Taylor har en imponerende fysisk. Hos Hofstra var han med til at vinde CAA grundspillet og gå i CAA finalen. Det blev således også til personlig hæder for Jacquil Taylor idet at han både var med på CAA årets hold og CAA årets forsvarshold.

Arnel Dedic: “Jacquil Taylor skal dominere i begge ender af banen”

Arnel Dedic fortæller lidt om sine forventninger til Jacquil Taylor: ”Jeg er utrolig glad for at vi har fået ham ind på holdet. Vi får en spiller med fysik, bevægelse, atletiske evner. Jeg har forventninger om produktion i begge ender af banen. Jacquil Taylor kan bevæge sig, score og så kan han dominere feltet i begge ender af banen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *