Spansk guard til TFN

SPANSK POINT GUARD TIL TEAM FOG NÆSTVED

Team FOG Næstved har tilknyttet en spansk point guard til den kommende sæson. Navnet på spilleren er Javier Marin. Han kommer til Team FOG Næstved på Arnel Dedics netværk.

Der er tale om en stor point guard. Javier Marin måler således tæt ved 196 centimeter. Han er en point guard, som først og fremmest skal være med til at facilitere spillet og få holdet til at spille efter Arnel Dedics koncept.

Javier Marin var som ganske ung tilknyttet ACB mandskabet Zaragoza, hvor han var på kontrakt gennem en række år. Siden er det blevet til kontrakter i en række spanske klubber på LEB Gold og LEB Silver niveau.

”Jeg er rigtig glad for at komme til Næstved. Jeg har valgt muligheden i Næstved, da jeg tror, at jeg kommer til et rigtigt godt mandskab, hvor jeg vil give alt for at holdet får succes. Jeg er klar til at kæmpe hårdt for at vi får succes. Holdets succes er min succes” fortæller Team FOG Næstveds nye point guard, Javier Marin.

Head coach, Arnel Dedic fortæller om sine forventninger til Javier Marin: ”Vi får en naturlig leder ind på holdet. En erfaren spiller som skal hjælpe vores nye mandskab til succes på banen. Javier Marin kan læse spillet og styre tempoet i kampen. Noget som jeg mener er afgørende for vores succes. Marin vil bidrage i begge ender af banen, både i forsvaret og i angrebet. Han er en spiller, der kan afgøre kampene til sidst enten via det afgørende skud eller den afgørende aflevering.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *