ET SPONSORAT HOS TEAM FOG NÆSTVED

Vi giver værdi gennem dit sponsorat hos os. Vi kobler den gode oplevelse sammen med den stærke netværksoplevelse, minderige sponsorevents med danske topartister, et eksklusivt direktør- og ejerledernetværk, fed eksponering. Det hele er pakket ind i et univers med vores stærke ligamandskab som en meget væsentlig del af det fede fællesskab.

TIL TOPS MED TEAM FOG NÆSTVED

Vi er blandt Danmarks bedste basketballmandskaber og vi kæmper for at komme til tops. Vi byder på den unikke stemning. Vores hold består af danske landsholdsspillere, internationale spillere og noget af Danmarks kommende generation af talenter.

NETVÆRKET

Netværk er en central del af vores samlede sponsorprodukt. Vi mødes i ”NETVÆRKET” mindst 6 gange årligt, men laver herudover et par fede netværksarrangementer bl.a. i samarbejde med vores sponsorer, Humle Ølbar/Bækkels Gastronomi og Tap & Vin.

Vi byder på spændende foredragsholdere og relationer med værdi for din virksomhed.

OPLEVELSER MED TEAM FOG NÆSTVED

Vi afvikler nogle fede sponsorture, hvor du får et helt unikt netværk med de andre deltagere. Du kommer rigere hjem i relationer end da du rejste ud. Årets Europatur er et af sæsonens højdepunkter.

SPONSOREVENTS OG HOSPITALITY

Vi byder vores sponsorer på de fedeste sponsorevents. Du får mulighed for både at netværke med vores øvrige sponsorer samt at give dine kunder en fed oplevelse. I den kommende sæson tæller vores kunstnere Nikolaj Christensen (fra Nilolaj & Piloterne), Hardinger Band (Michael Hardinger og Jørgen Thorup fra det tidligere Shu-Bi-Dua), Lis Sørensen og Sko/Torp.

Kontakt os