Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Stark indtræder som sponsor

Team FOG Næstved er glade for at kunne byde velkommen til Stark. Stark indtræder som medlem af PlusClubben og vil tillige deltage i TFN Executive Club. I kan i nedenstående læse mere om Stark. Vi siger tak for engagementet og glæder os til et godt samarbejde.

STARK PRÆSENTERER STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og på Grønland, med mere end 2.500 medarbejdere. Historien strækker sig tilbage til 1896, da de to århusianske firmaer Jørgensen & Stilling og Petersen & Matzen gik sammen og skabte Aarhus Trælasthandel A/S. Herfra udvidede selskabet sig til at være landsdækkende og videre derfra ud over de danske grænser. I dag er STARK Danmark en del af STARK Group, der med trælastkæder i Norge, Sverige, Finland og Tyskland er en førende leverandør af byggematerialer, services og rådgivning til både entreprenører og professionelle håndværkere i Nordeuropa.

Siden 2004 har alle trælaster i kæden benyttet det fælles navn STARK og tilsammen er vi 10.000 medarbejdere, der hver dag bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres. I mere end 120 år har STARK dermed været en aktiv del af lokalsamfundet i umiddelbar nærhed til vores butikker. Holdånd og toppræstationer er en del af vores DNA, og derfor er vi stolte over at kunne være en del af teamet der bakker op omkring Team FOG Næstved, Basket!