TEAM FOG NÆSTVED KLAR TIL 2. DM SEMIFINALE

I aften går det atter løs, når Team FOG Næstved går på banen i Arena Næstved til den 2. DM semifinale. Det første opgør endte med en sejr til Horsens IC i en højintensiv kamp, hvor begge mandskaber spillede med alt den intensivitet som var forventet.

I aften går det atter løs og med en sejr til Horsens IC i det første opgør skal Team FOG Næstved meget gerne vinde aftenens kamp og udligne stillingen til 1-1.

“Det er klart, at vi helst skal stå med en sejr her til aften. Der er ikke så meget nyt i det. Hvis vi skal videre til finalerne, så er opskriften rimeligt sikkert at vi skal vinde de to hjemmebanekampe og herefter stjæle en sejr i Horsens” fortæller Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved.

I skrivende stund er der netop åbnet op for nye sektioner til publikum. Pt. forventes det at tilskuertallet mindst er 1.250, men det kan vise sig at der på denne fine forårsdag i påsken kan komme endnu flere til kampen. Du kan fortsat købe billetter til kampen. Det sker via følgende link:
https://billetto.dk/e/2-dm-semifinale-team-fog-naestved-vs-horsens-ic-billetter-346293

Begge mandskaber forventes iøvrigt at stille i stærkeste opstilling. Hvis du ikke har mulighed for at komme og ser kampen kan du følge med på livescore på basketligaen.dk eller se kampen live på fanseat.