TEAM FOG NÆSTVED LAVER 2 AFTALER

TEAM FOG NÆSTVED INDGÅR 2 KONTRAKTER

Team FOG Næstved har indgået to kontrakter med unge talentfulde spillere. Den ene spiller er danske Peter Beier og den anden spiller er spanske Pablo López Macias.

Peter Beier er fra Næstved og er en spiller, som kom med i truppen i sidste sæson. Peter Beier er 19 år. Han er et produkt af Næstved Basket, hvor han har spillet basketball i sin ungdom. I sidste sæson spillede han for Ringsted Rats i den landsdækkende U/19 turnering. Peter Beier har indgået en 2 årig aftale med Team FOG Næstved.

Pablo López Macias er en spansk point guard som også var en del af Team FOG Næstved i sidste sæson. Han kom til holdet via Team FOG Næstveds samarbejde med Stenhus Basketball College. Her han gjort det rigtigt godt og det betød at han i sidste sæson begyndte at spille faste minutter for Team FOG Næstved. Pablo López Macias er 20 år. Pablo har skrevet en 1 årig kontrakt.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Der er tale om 2 spillere som virkelig har gå på mod. Peter Beier har et fysisk talent og har med sine 204 centimeter nogle gode forudsætninger for at udvikle sig på centerpositionen. Peter Beier er kommet lidt sent i gang med elitetræning, men han kører virkelig på og er 100 % motiveret. Jeg glæder mig til at se hvor meget vi kan få udviklet Peter Beier over i de kommende sæsoner. Pablo López Macias kom til fra Stenhus basketball College og er ligesom Rasmus Blak et produkt af det gode samarbejde vi har med dem. Pablo er en talentfuld guard. Det var slet ikke meningen, at Pablo skulle spille for os i sidste sæson, men han gjorde det bare virkelig godt. I denne sæson flytter han til Næstved og er med i vores program på fuld tid, så det er rigtigt godt.”

Ved siden af at spille for Team FOG Næstved skal Peter Beier og Pablo López Macias spille 1. division for at sikre yderligere sportslig udvikling.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!