Team FOG Næstved skriver 2 årig aftale

TEAM FOG NÆSTVED HENTER DANSK SPILLER PÅ 2 ÅRIG AFTALE

Team FOG Næstved er godt i gang med planerne for fremtidens hold. Efter at holdet har fået ny head coach i Arnel Dedic, så arbejdes der på at opbygge et nyt hold. Arnel Dedic har ønsket at få nogle danske spillere i truppen, som han ser perspektiver i. Første spiller der er hentet ind til holdet er Aleksander Nedic. Arnel Dedic fortæller således: ”Jeg ser et stort talent i Aleksander Nedic som vi skal have videreudviklet her hos os. Jeg vil gerne have bygget noget stamme på holdet. Det er meget positivt at vi har fået den første danske spiller på plads.”

Aleksander Nedic kommer til Team FOG Næstved på en 2 årig kontrakt. Aleksander Nedic er 20 år og skifter fra BMS Herlev Wolfpack. Aleksander Nedic spiller begge guardpositionerne. Det er vores forventning, at Aleksander over perioden vil kunne øge sit niveau og vi ser frem til at han udvikler sit talent i Team FOG Næstved trøjen. Aleksander Nedic har spillet ca. 70 kampe for ungdomslandsholdene U/15, U/16, U/18 og U/20.

Det er Arnel Dedic, der har peget på at han meget gerne så Aleksander Nedic i Team FOG Næstved trøjen. Relationen den anden vej har også været afgørende for at Aleksander Nedic har valgt at komme til Næstved. Aleksander Nedic fortæller således: ”Jeg har valgt at tage til Næstved, da der er de rigtige forudsætninger for min udvikling omkring holdet. Det har haft stor betydning for mit valg at jeg får Arnel Dedic som træner.”

Team FOG Næstved arbejder på at kunne offentliggøre flere spillere i den kommende tid. Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller således: ”

 ”Vi er i gang med at indgå aftaler med en del nye spillere. Vi regner derfor med at vi kan melde mere ud her i de kommende uger. Det ser spændende ud og vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson.”