TEAM FOG PÅ SPORT LIVE

Team FOG Næstved spiller i aften på udebane mod Værløse Blue Hawks. Kampen kan ses på SPORT LIVE fra kl. 19.15. Det er en kamp, som vi meget gerne skal vinde. Vi har to tidligere spillere på holdkortet som netop er skiftet fra Værløse til Team FOG Næstved over sommeren. Det drejer sig om Martin Poulsen og Mathias Bak Christensen.

I den forgangne uge fik Team FOG Næstved udtaget 2 spillere til den kommende landsholdssamling. Det drejer sig om holdet anfører Frederik HN og Martin Poulsen. Det er vi naturligvis rigtigt glade for.

I det hele taget skal vi gerne tilbage på sporet og have en sejr. Vi tabte desværre topkampen mod Svendborg Rabbits i en kamp, hvor vi gjorde det godt offensivt, men hvor vi skal blive bedre defensivt. Vi skal gerne vinde aftenens opgør og vi skal gerne have så mange spillere i aktion som muligt.

Efter aftenens opgør har vi Bears Academy i næste runde på hjemmebane, hvorefter at vi har vores første store udebanekamp i december, hvor vi møder Randers Cimbria på udebane.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!