TEAM FOG VS RABBITS

Team FOG Næstved spiller i aften en særdeles vigtig kamp. Faktisk er det den sidste inden vi runder 2022 på hjemmebane. Vi indtager stadig 1. pladsen i Basketligaen, dog meget snævert da der er stor konkurrence i toppen. 11 sejre i 13 kampe er en meget tilfredsstillende statistik for os.

I sidste sæson var Svendborg Rabbits den store positive overraskelse. De nuværende pokalmestre havde en super sæson. De vandt pokaltitlen og fik DM sølv anført af årets spiller Sebastian Åris. Vi skal mange sæsoner tilbage for at Svendborg Rabbits har haft så succesfuld en sæson. Sådan er det ikke gået i denne sæson. Svendborg Rabbits har hidtil ikke haft den bedste sæson. 5 sejre og 7 nederlag er det blevet til. Derfor indtager de pt. 7 pladsen i Basketligaen. De har dog også været meget hårdt ramt af skader.

I sidste kamp på hjemmebane var der stærke præstationer fra Jimbo Lull, Zack Rollins og Martin Poulsen. Det betyder virkelig meget når andre end vores faste topscorere i McGuirl, Dubose Chatman pludselig tager over og spiller så godt, så ser vi super gode ud. Kampen i aften er endnu en nøglekamp. Vores nye mand Thik Bol er stadig ikke spilleberettiget. Vi håber på, at vi får en super kamp og ikke mindst et super resultat.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!