TOPBRAG

KAMPEN OM 1. PLADSEN

Lørdag går det løs i Basketligaen når Team FOG Næstved får besøg af de danske mestre fra Bakken Bears. Basketligaens top har måske aldrig været tættere end i denne sæsons grundspil. 3 hold kan ende som vinder af grundspillet. Team FOG Næstved fører pt. efterfulgt af Bakken Bears og Randers Cimbria.

Lørdagens vinder kan med stor sandsynlighed ende som vinder af grundspillet. Traditionelt set har det været bjørnene fra Århus der har været den store af de to hold, men Team FOG Næstved overraskede på udebane i Århus, hvor mandskabet var foran med 20 point hele to gange i kampen. Mon ikke lørdagens kamp vil bære præg af at Bakken Bears gerne vil have revanche og at Team FOG Næstved ved at de kan vinde kampen!

Alle point tæller med når holdene skal i gang med slutspillet. Derfor satser Team FOG Næstved stærkt på 2 point. I øvrigt forventes der fuld hal til lørdagens opgør, så stemningen vil nok løfte sig til nye højder.

Fra Bakken Bears har især Ryan Evans været ”hot” på det seneste og har virkelig præsteret godt. Ryan Evans snitter således ca. 15 point og henter lidt over 5 rebounds. I de sidste mange kampe har han været en af de absolutte topprofiler.

Billedet er taget af Per Bille, fotograf for Bakken Bears.

For Team FOG Næstved er der ingen tvivl om at vi skal have gang i vores stærke amerikanske trio, Dubose (nr. 1), Chatman (nr. 3) og McGuirl (nr. 22), hvis vi skal vinde kampen, men ellers har vi bredden og med forstærkningerne af Che Bob og Thik Bol har vi holdet til at kunne skifte dybt ud på bænken i kampen.

Dagens profil for Team FOG Næstved er Zack Rollins (nr. 2). Zack Rollins har spillet bedre og bedre i denne sæson og netop i udekampen mod Bakken Bears spillede Zack Rollins en super kamp. I de kampe, hvor vi har fået en super performance fra Zack Rollins har det lige givet det ekstra. Det fik vi i Århus, hvor Zack Rollins kvitterede med 17 point (4 fra 5 bag trepointlinjen) og hertil 6 rebounds.

Billedet er taget af Rene Kongsgaard. Fotograf for Team FOG Næstved

Vi glæder os til lørdagens topbrag. Der er stadig få billetter tilbage som sælges. Du kan købe din billet i dette link:

https://billetto.dk/e/tfn-vs-bakken-bears-billetter-764444?utm_campaign=Profile&utm_content=DK+Organiser+Profile&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!