Zarko Jukic til Næstved

ZARKO JUKIC RETUR TIL DANMARK

Det er med glæde, at vi kan meddele at ZarkoJukic vender retur til den danske Basketliga og fremadrettet tager den hvide Team FOG Næstved trøje over hovedet i den kommende sæson.

Det har været et mål for os, at vi gerne – hvis muligt – ville tilknytte en dansk profil til holdet. Vi har over en længere periode været i dialog med Zarko Jukic og vi er glade for at det er lykkedes.

”Vi håber, at det måske kunne blive starten på et længerevarende ophold. Vi vil gerne have nogle danske spillere ind på holdet, men der er ikke nogen tvivl om, at for det niveau af danske spillere vi kigger efter der er udlandet oftest prioritet nummer 1. Vi er rigtig glade for at Zarko Jukic kommer ned til os” fortæller Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved.

Erfaring fra udlandet og landsholdet

Det er en erfaren spiller, der kommer til Team FOG Næstved efter flere år i udlandet. Sidst vi så Zarko Jukic i Basketligaen var således helt tilbage i 2013/2014 sæsonen. Siden er det blevet til ophold i den bedste svenske række hos Nassjo og hos Norrkoping Dolphins med hvem han fik sølvmedaljer. Siden har Zarko Jukic spillet i den bedste engelske række for Newcastle Eagles og i den næstbedste og tredjebedste spanske række.

Zarko Jukic har desuden været en del af landsholdet i flere omgange, hvor han senest var med i 2018. Der er med andre ord tale om en spiller, der har prøvet en del. Den erfaring glæder vi os til at se blive udlevet på banen i den kommende sæson.

Sportschef, Thomas Foldbjerg fortæller: ”Jeg er glad for, at det er lykkedes at tilføje Zarko Jukic som en dansk profil på holdet. Zarko kommer med erfaring både fra udlandet og fra landsholdet. Det vil hjælpe os i den kommende sæson.”

Zarko Jukic er en utrolig atletisk spiller. Hans kvaliteter findes i mange af spillet facetter lige fra gode forsvarskvaliteter, en virkelig god evne til at løbe gulvet i fastbreak og så kan han angribe kurven. Det er planen, at Zarko Jukic skal anvendes i flere forskellige roller på holdet.

Dedic: “Jukic har mere potentiale”

Team FOG Næstveds head coach, Arnel Dedic fortæller: ”Jeg ser store muligheder i Zarko Jukic. Vi får en spiller ind som er på landsholdsniveau når han er bedst. Det sagt så ser jeg mange muligheder for at Zako Jukic kan udvikle sit spil yderligere. Han har et stort potentiale. Jeg forventer, at han bidrager på en række niveauer med forsvarsspil på topniveau, rebounds, steals, blocks og point på tavlen.”

Team FOG Næstved er fortsat på jagt efter flere spillere. Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller således: ”Vi forventer, at kunne præsentere yderligere spillere indenfor den kommende tid. Vi føler, at vi er rigtigt godt med i processen med at få skabt et slagkraftig mandskab.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *