EMIL THORUP

16/6 2021

Emil Thorup, serieiværksætter og kendt fra TV og medier på tværs, gæstede NETVÆRKET, da vi var på besøg i Sydbank. I de dejlige omgivelser i Arkaden i Sydbank. Vi rundede samtidig sæsonen af med et indlæg og evaluering af den sportslige sæson og den kommercielle status (oplæg ved vores direktør Andreas Larsen).

På scenen havde vi Emil Thorup der holdt foredrag om hans iværksætterdrømme.

EMIL THORUPS IVÆRKSÆTTERDRØM!

Emil fortæller om sin udvikling og transformation fra at være TV-vært til at stifte det, der i dag er en succesfuld virksomhed HANDVÄRK, hvis produkter sælges i 15 lande. På blot 6 måneder har Emil formået at opbygge en virksomhed med 7 ansatte og have en omsætning i millionklassen. Vejen har været broget og absolut ikke en dans på roser.

Åbenhjertigt fortæller Emil hele historien, fra da hans iværksætter-drøm startede i Milano og om, hvordan han på blot 3 måneder fik sit design udstillet i Illums Bolighus. Det blev en forrygende start med et salg, der steg eksplosivt; MEN kvaliteten var ringe og levede slet ikke op til forventningerne. Marmorstenen smuldrede, bordene vred sig skæve, leveringstiderne var for lange og kunderne var trætte af at vente. Emil Thorup fortæller om, hvordan han vendte sin nyopstartede forretning om og omstrukturerede både produktionen og virksomheden, og derigennem lykkedes med at skabe et succesfuldt brand.

arrangement
Virksomhed
Navn
Email
Antal billetter til arrangement*
Ekstra billetter til kamp

TILMELDING FOR TEAM FOG PARTNERNE
Tilmelding kan kun ske via link fra invitation, som er udsendt via Team FOG’s mail.

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!