ÅBNINGSKAMP M/ ROCKSHOW AF FALDEREBET

14/8 2023

Kære sponsorer.

Så sparker vi sæsonen i gang på hjemmebane mod Værløse Blue Hawks. Vi starter med sponsorevent inden kampen for alle vores sponsorer. Vi er klar med optakt til kampen, rockshow og lækker forplejning.

Bagefter går det løs i Hal 1. Vi har et nyt hold klar og vi tror på vores muligheder i den kommende sæson. I skrivende stund har vi ikke alle mand klar, men vi sidder klar med blækket og med is i maven, så vi kan byde på topprofiler og sejre i en tætpakket Hal 1.

ROCKSHOW MED FALDEREBET

“Magtens Korridorer stadfæstede deres position som tophold i dansk rocks lille superliga, mens Falderebet spillede sig i position til at man nok bliver nødt til at udvide den superliga. De er et band – med en klang, en karakter og en klasse – som den danske rockscene har ventet på længe.”

Så flotte ord skrev anmelder Mads Kornum fra Side33 om Falderebets koncert i Store Vega i slutningen af december 2022, hvor de spillede support for Magtens Korridorer. Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene.

I front står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin med et personligt tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser og udfordringer, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund. I slutningen af foråret udgav bandet LP’en ’En Dans På Roser’. Albummet er blevet flot modtaget med positive anmeldelser, airplay på P4 og masser af afspilninger på redaktionelle playlister på Spotify.

PRESSEN SKREV:

”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic.”, Jan Opstrup Poulsen, Gaffa.

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International

”Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”, Klaus Lynggaard, Weekendavisen.

PRAKTISK INFO:

Dato: Torsdag den 14. september 2023 (kl. 17.00)

Adgang for: VIP Partnere, ChampionshipClub, PlusClubben, TFN Club og TFN Erhverv

Sted: Næstved Gymnasium, Nygårdsvej 43, 4700 Næstved

Deadline for tilmelding: Fredag den 8. september kl. 10.00

Kampstart: 19.15 (Hal 1)

arrangement
Virksomhed
Navn
Antal billetter til arrangement*
Ekstra billetter til kamp

TILMELDING FOR TEAM FOG PARTNERNE
Tilmelding kan kun ske via link fra invitation, som er udsendt via Team FOG’s mail.

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!