NETVÆRK, STAND UP OG BASKETBALL

16/8 2023

(Tirsdag den 24. oktober 2023)

Kære sponsorer.

Det er overskriften når Nykredit i Næstved og Team FOG Næstved går sammen den 24. oktober og afvikler et super godt netværksarrangement.

”Vi ser frem til en uhøjtidelig aften, hvor vi ikke skal tale renter og inflation og vi glæder os til at invitere sponsorerne ind hos os i Nykredit og vise vores gode rammer” siger Esben Nielsen, centerdirektør i Næstved.

Nykredit og Team FOG Næstved byder derfor lidt utraditionelt på stand up ved arrangementet i NETVÆRKET. Vi glæder os derfor at se Jacob Wilson på scenen i de intime og gode rammer som Nykredit byder på.

Hertil bydes der på lækker mad fra Holmegaard Værk og hyggeligt samvær med de andre sponsorer.

JACOB WILSON

Jacob Wilson er en af de mest benyttede komikere i den danske underholdningsbranche. Du kender ham, som stand up komiker, fra blandt andet Comedy Fight Club (TV2zulu), Comedy Aid (TV2) og stand-up.dk. (TV2zulu). Jacob har desuden arbejdet som radio/TV-vært på underholdningssucceserne Bingo Banko (TV2), Live fra Bremen (TV2) og Morgenhyrderne (Radio100FM). For tiden kan Jacob Wilson opleves som hovedværten på det populære morgenradioprogram ‘Morgen på radio100’ samt i podcasten ‘Den ugentlige podcast’.

Bonus: Jacob Wilson har arbejdet som professionel komiker siden 2002, og produceret flere one man shows rost af både publikum såvel som anmelderer. Som TV vært har Jacob vundet TVprisen 2010 som årets værtstalent og som programudvikler og tekstforfatter været med til at vinde TVprisen for årets satireprogram 2018 med Quizzen (DR2) og Rose d’or (2010) for årets underholdningsprogram i Europa med Bingo Banko.

Kendetegn: Jacob indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret, imiterede stemmer og fysisk kropssprog. Det udmunder sig i sikker, satirisk stand-up, hvor Jacobs personlige observationer er omdrejningspunktet for et show med højt niveau.

PRAKTISK INFO:

Dato: Tirsdag den 24. oktober 2023 (kl. 16.45)

Adgang for: VIP Partnere, ChampionshipClub, PlusClubben og TFN Club

Sted: Nykredit i Næstved, Jernbanegade 9, 4700 Næstved

Deadline for tilmelding: Onsdag den 18. oktober kl. 10.00

Kampstart: 19.15 (Hal 1)

Vi ser frem til at modtage jeres tilmeldinger.

arrangement
Virksomhed
Navn
Antal billetter til arrangement*
Ekstra billetter til kamp

TILMELDING FOR TEAM FOG PARTNERNE
Tilmelding kan kun ske via link fra invitation, som er udsendt via Team FOG’s mail.

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!