Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Team FOG Næstved på svær opgave lørdag

Team FOG Næstved skal finde det gode spil frem når holdet lørdag skal møde BMS Herlev Wolfpack. Efter to gode brandkampe, hvor holdet spillede forrygende, men tabte begge kampe tæt, så var spillet tirsdag aften ikke flydende, men til gengæld fik vi sejren.

Rob Marberry var forrygende tirsdag selvom vi ikke spillede den bedste kamp. Han kunne således notere sig for 21 point og 17 rebounds. Lørdag skal vi gerne atter se en topkamp fra Rob Marberry

Lørdag eftermiddag går det løs når vi i Herlev Hallen spiller mod BMS Herlev Wolfpack. Vi skal her gerne steppe op på vores bedste niveau på det seneste, finde gejsten og det gode spil frem. Der er nemlig tale om en modstander som vi skal have respekt for trods at der er tale om et Pro B mandskab. BMS Herlev Wolfpack har et hold som alt i alt er godt sammenspillet og består af en række gode spillere. Hertil er der tale om et mandskab som har 3 store profiler. Holdets point guard Javion Blake er således noteret for 19 point og 5.9 rebounds i snit. Hertil har holdet en stærk centerspiller i AJ Sumbry som snitter 14 point og 8.3 rebounds pr. kamp. Før denne sæson fik holdet så tilført den danske landsholdsanfører, Chanan Colman, som har spillet masser af år i udenlandske klubber.

Der har på det seneste været mere spilletid til flere af vores yngre spiller med Jeppe Madsen, Aleksandar Nedic mv. Det er positivt for Team FOG Næstved at kunne spille med noget af vores fremtid. På samme vis har Esben Reinholt på det seneste gjort det rigtigt fornuftigt. Esben har således været et rigtigt positivt indspark på holdet. Det skal dog først og fremmest være hele holdet, der skal præstere, da det er holdet der er vores styrke.