Amerikansk center klar for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved henter amerikansk centerspiller

Team FOG Næstved er nu klar til at præsentere truppens sidste amerikanske spiller. Valget er faldet på Jarel Spellman som kommer til Team FOG Næstved direkte ud af amerikansk collegebasketball.

Jarel Spellman sluttede sidste sæson i NCAA med 7.9 point og 7.9 rebounds pr. kamp. Hvad er bemærkelsesværdigt er at han snittede 2.6 blocks pr. kamp. Året før lød dette tal på 2.9 blocks pr. kamp. Der er med andre ord tale om en spiller som kan komme i luften. De sidste to sæsoner har han spillet for Sacred Heart University.

Team FOG Næstved har haft som en af topprioriteterne at få en stærk centerspiller ind på holdet med størrelse. Med sine 208 centimeter og 102 kg mener vi at vi har fået den profil som vi har ønsket til holdet.

Jarel Spellman er stærk i luften i USA. Nu glæder vi os til at han skal flyve rundt i Basketligaen

Head coach Arnel Dedic fortæller om Jarel Spellman: “Jarel har en stor motor og har med sine 208 cm den størrelse som jeg har ønsket at få ind. Han er en stor alsidig spiller som er fantastisk shot-blocker og rebounder til holdet. Offensivt har han et mellemdistanceskud samt stærkt nærvær omkring kurven. For hans størrelse har han et godt touch som vi får glæde os. Jarel Spellman skal gøre en forskel for os i begge ender af banen.”

Team FOG Næstved forventer at præsentere truppens sidste spiller snarest.

Du kan her se en highlightvideo med Jarel Spellman