Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Engelsted Petersen er med på 2022 planen

Vi er glade for, at kunne orientere om at Revisionsfirmaet Engelsted Petersen har takket ja tak til at være en del af Team FOG Næstved frem til 2022. Vi ser med optimisme på fremtiden med den fantastiske sponsoropbakning, der er til Team FOG Næstved. Læs gerne mere i nedenstående om Engelsted Petersen.

Lars Engelsted: “Vi er klar til 2022 sammen med Team FOG Næstved”

Engelsted Petersen præsenterer Engelsted Petersen

Engelsted Petersen er et mindre, utraditionelt revisionsfirma med mange spændende kunder – lige fra små og mellemstore lokale virksomheder til store internationale koncerner. Firmaet blev grundlagt af statsautoriseret revisor Lars Engelsted Petersen i 1995.

Samarbejdet med kunderne baseres på en tæt og fortrolig kontakt, og medarbejderne sætter en ære i at yde en ekstraordinær god service i form af hurtig og personlig betjening.

Organisationen er meget fleksibel og baseret på en høj grad af tværfaglighed, hvor hver enkelt kunde ofte serviceres af et team, bestående af den eller de medarbejdere, som både fagligt og ressourcemæssigt egner sig bedst til opgaven. Det er med til at sikre kontinuitet, fleksibilitet, tæt dialog og kvalitet i rådgivningen.

Revisionsfirmaet Engelsted Petersen er centralt beliggende i spændende lokaler lige op af Næstved Havn.