KAMPOPTAKT TEAM FOG NÆSTVED VS RANDERS CIMBRIA

Det er få dage siden vi spillede sidst og allerede nu står vi atter med en kamp og en helt anden udfordring. Tirsdag aften går det nemlig løs mod Randers Cimbria som på papiret ser utroligt stærke ud.

Den sidste kamp bød på en hjemmebanesejr, men lad os bare sige det som det er. Det var ikke kønt. Vi spillede ikke som forventet eller håbet og der skal nogle helt andre boller på suppen, hvis vi skal være med fremme. Der skal langt mere energi i spillet, bedre styring, mere boldbevægelse og et bedre udtryk. Sker det ikke så får vi ikke de 2 point som vi brænder for at sikre. Omvendt så ved vi også i al sport at jo større modstanden er desto større er fokus oftest, så lad os håbe at vi ser et Team FOG Næstved mandskab der kommer flyvende ud.

Jarel Spellman er en af de spillere som skal spille rigtigt stærkt hvis Team FOG skal have en sejr tirsdag aften over Randers Cimbria

Randers Cimbria ser i denne sæson meget stærke ud på papiret og de har virkeligt oprustet på spillerfronten. Mest bemærkelsesværdigt har det været at sidste sæsons store spiller i Basketligaen, Jonathan Jeanne.

HOLDOPSTILLINGER

NR.TEAM FOG NÆSTVEDNR.RANDERS CIMBRIA
1Alante Fenner1David Crisp
3DeAndre Abram2Jonathan Jeanne
5Esben Reinholt5Tyre Gathright
7Jahmal Jones7Garu Adjehi
8Jeppe Madsen8Anton Hansen
9Miki Novovic10Reginald Kissoonlal
12Sergej Rudovic12Simon Bjørneby
13Peter Beier13Oscar Alm
14Rasmus Blak15Jacob Hoffman
15Holger Rasmussen18Rasmus Bach
20Philip Hertz21Fenton Bradley JR
23Samuel Idowu55Chris Nielsen
24Jeremy Williams69Bratley Bynum
25Jarel Spellmann