Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Madtrylleriet er ny Eksklusiv Partner

PRESSEMEDDELELSE

MADTRYLLERIET OPGRADERER TIL EKSKLUSIV PARTNER

Madtrylleriet og Team FOG Næstved har indgået en 4 årig sponsoraftale til gavn for begge parter. Team FOG Næstved er super glade for aftalen som styrker grundlaget for holdet og ser frem til et fælles godt samarbejde.

Madtrylleriet, der er ejet af Tobias Nyberg, leverer mange former for bespisning og mad ud af huset. Madtrylleriet driver i dag Herlufmagle Hallens cafeteria og Holme-Olstrup Forsamlingshus samt catering og foodtrucks. En del af forretningen er baseret på frokostordninger til virksomheder. Madtrylleriet tæller således 15 ansatte. Tobias Nyberg fortæller om hans motivation for at gå ind i samarbejdet: ”Jeg har haft nogle gode oplevelser med Team FOG Næstved og vil gerne være en større del af det. Jeg er af den opfattelse, at vi får en super markedsføring mod alle Team FOG Næstveds sponsorer, som vi glæder os til at lære endnu bedre at kende. Netværket har været en meget stor del af vores motivation for engagementet. Samtidig kommer vi ud til en masse mennesker via eksponeringen af kampene. Vi glæder os rigtig meget til de kommende sæsoner.”

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Det er meget positivt for os at vi får opgraderet Madtrylleriet til et højere niveau. Vi får samtidig et rigtigt godt samarbejde med en professionel leverandør på madsiden som kan være med til at levere til vores sponsorevents og øvrige arrangementer. Det er meget vigtigt for os at hospitalitydelen fungerer godt for os, da vi skal betjene vores sponsorer på en rigtig god måde og jeg er sikker på at Madtrylleriet vil passe rigtigt godt ind her.”