Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Malte G. Larsen indgår 2 årig kontrakt med Team FOG Næstved

MALTE GAMBORG LARSEN INDGÅR 2 ÅRIG KONTRAKT

Malte Gamborg Larsen, årgang 2003, blev i den netop afsluttede sæson rykket op i truppen for sæsonen 2019/2020. Det skete trods det faktum at der var tale om en spiller på kun 16 år. Nu er hans indsats og udvikling blevet belønnet med en 2 årig kontrakt for Næstved drengen, der drømmer om elitebasketball.

Malte Gamborg Larsen fortæller om hans første kontrakt: ”Jeg er utrolig glad for at få chancen igen i de kommende sæsoner og glæder mig til at være en del af truppen. Mit fokus er stadig at udvikle mig mest muligt og jeg er rigtig glad for at have Arnel Dedic som træner. Allerede i denne sæson har jeg lært utrolig mange ting og jeg er sikker på at jeg fortsat kan udvikle mig yderligere under.”

Perspektivet for Team FOG Næstved er at skabe en trup, hvor der over tid vil være flere gengangere. Allerede for den kommende sæson er bl.a. Jahmal Jones, Aleksander Nedic,Miki Novovic og Esben Reinholt på plads. Der er ingen tvivl om at Malte Gamborg Larsen og ligeledes Sergej Rudovic er spillere som vi satser på vil kunne udvikle sig til bæredygtige ligaspillere over de kommende år.  

Malte Gamborg Larsen spiller således på point guard positionen. Det er Malte Gamborg Larsens første kontrakt som han indgår med os i en alder af bare 16 år efter en sæson, hvor han er vokset væsentligt med opgaven.

Arnel Dedic, head coach for Team FOG Næstved fortæller således om hans syn på Malte Gamborg Larsen: ”Malte er hårdtarbejdende, dedikeret og han har en klar for at blive professionel elitespiller i fremtiden.”

Arnel Dedic uddyber endvidere: ”Malte er en point guard, som har bevist at han er en af landets allerbedste guards i hans årgang. I denne sæson har han smagt lidt af Basketligaen og vist potentiale for at spille brugbare minutter i fremtiden, mens han har rykket sig markant, ikke mindst ved vores træninger. Malte har i lighed Sergej endvidere evnen til at gøre andre spillere bedre på banen. Jeg er glad for at have ham med på holdet i de kommende sæsoner, forhåbentligt længere.”

Ved siden af Team FOG Næstved er det meningen at Malte Gamborg Larsen desuden skal spille 1. division for Næstved Basket samt for det fælles regionale hold RS Fusion, som spiller i den landsdækkende U/19 række.