Mis Recycling indtræder som sponsor

Kære fans.

Mis Recycling indtræder som sponsor hos Team FOG Næstved. Læs gerne mere om dem i nedenstående.

MIS RECYCLING INDTRÆDER SOM SPONSOR

Kære sponsorer.

Vi er glade for at kunne annoncere at Mis Recycling indtræder som sponsor hos os. Læs gerne mere i nedenstående om Mis Recycling.
————————
MIS RECYCLING PRÆSENTERER MIS RECYCLING

MIS Recycling – Danmarks største knuseentreprenør

Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse beton, tegl og asfalt på stedet, og så genbruge materialerne når der skal anlægges veje eller laves pladser og fundamenter. Eller neddele, kompostere og sortere “grønt affald” til bl.a. CO2-neutralt biobrændsel.  

I dag ved alle, at miljø det nye sort. Men MIS Recycling, der er kendt for sin orange farve, tænkte allerede grønt for 18 år siden, da de to ejere Martin Henriksen og Henrik Hvid købte deres første knuseanlæg.

MIS Recycling i Fjenneslev, ved Sorø, har i dag 50 medarbejdere, 14 store mobilknusere og et utal af miljøanlæg og entreprenørmaskiner. Med en omsætning på over 100 millioner kroner – og mere end 25 millioner tons knuste og sorterede materialer bag sig – er MIS Recycling stille og roligt blevet Danmarks største knuseentreprenør – kendt som “grovæderne, der både æder knasende sten og sprødt træ – i rå mængder”. MIS Recyclings kunder er nedrivningsentreprenører, miljøpladser og omlastestationer i Danmark og Sverige.

Lær MIS Recycling bedre at kende på mis.dk

. . .

6 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE MIS RECYCLING 

1 Kapacitet

Med en kapacitet på mere end 15.000 tons om dagen og en maskinpark på langt over 50 enheder giver vi dig sikkerhed for, at altid at løfte din opgave.

2 Erfaring

Vi har knust og sorteret mere end 30 millioner tons materialer på 22 år.

3 Ordentlighed

Vi knuser i bund, læsser jern, rydder op efter os og efterlader altid din plads skrabet og pæn.

4 Ny maskinpark

Vi investerer løbende i nye maskiner og teknologi og har Danmarks største og mest moderne og miljøvenlige maskinpark.

5 Arbejder i Danmark og Sverige

Uanset hvor i Danmark eller i Sydsverige din opgave skal løses, er vores mobile anlæg fremme inden for få timer.

6 Service

MIS Recycling har servicevogne med specialuddannede og erfarne montører. Så skulle uheldet være ude, giver vi dig de korteste driftsstop.