Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Nederlag i 2. DM semifinale

Det blev ikke den start på kampen som vi var opsatte på. Der var Horsens IC bedst i alle facetter af spillet. Den første periode blev dermed med andre ord helt afgørende for at vi havde svært ved at komme tilbage ordentligt i kampen.

Det er klart, at vi i en DM semifinale nødvendigvis helst skal vinde vores to hjemmebanekampe. Kulissen var der med over 1.400 tilskuere på lægterne, en fanbase som sang som fra hilmlen og der var dermed lagt op til den helt store kamp. Vi kom bare skidt fra start og var på et tidspunkt bagud 31-11.

2. periode var bedre og vi lavede således et lille comeback. Efter pausen så vi til gengæld et Team FOG Næstved mandskab, der var igang med det helt store comeback. Således kæmpede drengene alt hvad de kunne og med 3,5 sekund igen var stillingen vendt således at Horsens IC alene var foran med 3 point. Dette ikke mindst takket være banens mindste spiller, PJ Thompson, som spillede en helt fantastisk kamp. Hanvar her, der og alle vegne.

4. periode startede igen skidt. Ikke fordi at vi ikke havde så meget styr på forsvaret, men fordi at vi ikke lavede et eneste point i de 5 første minutter. Det endte derfor med et nederlag. Horsens IC spillede en utrolig flot kamp, så der er ingen tvivl om at vi også må erkende at vi måtte en modstander som spillede en utrolig god kamp.

Næste kamp er på udebane. Torsdag i denne uge.