Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Nye spillere i truppen

Pressemeddelelse

Udskiftning i truppen og nye spillere ind

Team FOG Næstved skifter ud i truppen her i opstarten af sæsonen. Baggrunden for dette er ikke med udgangspunkt i kvaliteten af de spillere, som vi har skrevet under med, men skyldes derimod andre faktorer for spillernes vedkommende.

Christian Terrell, som vi havde store forventninger til, kommer ikke til holdet i denne omgang. Baggrunden for dette er at spillerens kone er blevet alvorlig syg. Vi er derfor i fællesskab kommet til den erkendelse, at det vil være bedst for Christian Terrell, at han passer hans private situation. Det er naturligvis noget som vi har fuld forståelse for. Vi er ligeledes blevet enige med Tobias Reinholt om at ophæve hans aftale, da han er ude med en rygskade og først forventes klar til nytår.

På den baggrund har vi ageret hurtigt, og vi kan derfor allerede nu præsentere deres afløsere.

Isaiah Walton, Team FOG Næstveds nye combo guard

Isaiah Walton er navnet på Team FOG Næstveds nye pointscorer. Han kommer fra amerikansk collegebasket, hvor han har spillet for D1 skolen, Longwood. Her har han haft en fremtrædende rolle som en spiller, der har været helt fremme i statistikkerne når det handler om point (17.8 point i snit) med 49.5 % fra 2 point og 36.4 % bag 3 point linjen. I forlængelse af det er Isaiah Walton en spiller der rebounder særdeles godt. Han snittede således hele 6.5 rebounds pr. kamp i sidste sæson.

Om Isaiah Walton fortæller head coach Arnel Dedic: ”Isaiah Walton er en kraftfuld combo guard, som ikke kun kan hjælpe os med point, men også rebounds og assist. En spiller som er god hele vejen rundt. Vi ser ham som en shooting guard, der selv kan kreere sit eget skud og som kan tage over på point guard positionen når der bliver behov for det. Jeg er godt tilfreds med den afløser, som vi har fundet for Christian Terrell.”

Miki Novovic er klar under kurven

Ligesom Isaiah Walton er klar for Team FOG Næstved, således kan vi også allerede nu præsentere en ny spiller under kurven til afløsning for Tobias Reinholt.

Vi har således lavet en kontrakt med Miki Novovic, som kommer fra Montenegro. Miki Novovic er først og fremmest en hårdtarbejdende centerspiller på 208 centimeter. Han skal afløse Jacquil Taylor under kurven når han skal have en pause.

Arnel Dedic fortæller således: ”En hårdt arbejdende spiller, der spiller under kurven. Miki Novovic skal give et energiboost til holdet når han kommer ind. Han har erfaring fra Italien, Portugal og Spanien. En holdspiller som vil kæmpe for at vinde. Hans kvaliteter er at spille med ryggen til kurven og sikre forsvarsrebounds. Det er det som holdet har brug for og det er jeg sikker på at han kan levere.”

Team FOG Næstved er glade for at udskiftningerne sker nu. Direktør Andreas Larsen fortæller således: ”Det er bedre at udskiftningerne kommer nu. Selvfølgelig havde vi helst set at Christian ikke havde stået i den private situation som han gør og at Tobias havde kunne spille, men vi er meget tilfredse med at udskiftningerne kommer nu, så de kan være med i opstarten sammen med resten af holdet.”