Optakt til Team FOG Næstved vs Randers Cimbria


Aftenens kamp afvikles uden tilskuere pga. regeringens coronarestriktioner. Se mere vedr. mulighederne for at se kampen via Fanseat.

Team FOG Næstved er klar til aftenens opgør mod Randers Cimbria. Det er to mandskaber der går på banen efter et nederlag i deres forrige opgør. For Team FOG Næstveds vedkommende måtte vi konstatere, at vi efter rigtigt flot spil i kampene mod Svendborg Rabbits og Værløse Blue Hawks kom ned på jorden efter en mildest energiforladt indsats mod Horsens IC. Team FOG Næstved tabte således med 74-61 til Horsens IC.

Der er ikke nogen tvivl om at aftenens kamp mod Randers Cimbria er særdeles vigtig for begge parter. Team FOG Næstved kan med en sejr i aftenens opgør udligne de interne opgør mod Randers Cimbria. Sidstnævnte opgør mellem mandskaber var en vild kamp, der bølgede frem og tilbage. Næstved tabte knebent med et boldtab til sidst i kampen, men det skete efter en kamp der bød på store op- og nedture. Team FOG Næstved tabte her 2. periode med hele 33-15. Til gengæld vandt Næstved de to sidste perioder ret suverænt og havde momentum til sidst i kampen.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er JalenNesbitt_1415v4-2.jpg
Team FOG Næstveds nye mand Jalen Nesbitt har vist kvalitet i de to første kampe, men er endnu ikke i topform. Måske det kommer i aftenens opgør.

Randers Cimbria var af mange regnet som en af de store favoritter til DM finalerne. Alligevel blev det til et nederlag til Svendborg Rabbits forleden. Det kan tyde på at Team FOG Næstved har en chance i aftenens opgør og det skal naturligvis forfølges. Randers Cimbrias mandskab består stadig af Basketligaens til dato mest scorende spiller Chris Nielsen samt sidste sæsons helt store spiller i Basketligaen, Jonathan Jeanne. Der er formentligt lagt op til en scoringskrig med masser af point. Sidste kamp bød således på hele 199 point, hvilket er rekord for hjemmeholdet i denne sæson.

Kampen kan ses på Fanseat fra kl. 19.15.

Ingen tilskuere – Fanseat er din mulighed for at se Team FOG spille…

Fanseat har efter opfordring fra Basketligaen reageret på at dele af landet er lukket ned. De tilbyder 14 dages gratis adgang, så vores samarbejdspartnere og fans kan livestreame vores kommende kampe i Basketligaen.

For at oprette en konto, skal du bruge koden ”Dec14Days” – den er gyldig hele december. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement hos Fanseat.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!