Power forward klar for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved lukker truppen for denne omgang

Vi kan nu præsentere den sidste spiller til truppen. Valget er faldet på Samuel Idowu som kommer til Team FOG Næstved efter et år i den bedste hollandske række.

Team FOG Næstved har fået varme anbefalinger fra holdets tidligere ass. coach Ferried Naciri

Samuel Idowu spillede collegebasketball for Saint Peter´s i USA. Her snittede den amerikanske/engelske spiller 10.88 point og 5.6 rebounds pr. kamp i hans seniorsæson. I sidste sæson fik han så debut i Europa og her blev det i den bedste hollandske liga han fik sin start.

I den hollandske liga spillede han for Aris Leeuwarden som i øvrigt var trænet af den tidligere Team FOG Næstved ass. coach Ferried Naciri. Ferried Naciri har givet os varme anbefalinger i forhold til Samuel Idowu både som spiller men også som person. Begge dele har vi vægtet højt. Samuel Idowu snittede i sidste sæson 16 point og 7.45 rebounds pr. kamp i Holland og kommer således med solide stats og erfaring fra et første år ude i Europa.

Samuel Idowu er en lidt anderledes power forward profil idet han at er en mere inside og aggressiv spillertype end de typer som vi har kigget efter i de senere sæsoner. Vi forventer derfor at kunne være rigtig stærke i reboundspillet.

Point og rebounds er noget af det Samuel Idowu skal bidrage med i den kommende sæson

Head coach Arnel Dedic fortæller om : “Samuel er 2 meter høj power forward som også kan spille på centerpositionen. Vi kommer primært til at bruge ham på power forward positionen. Samuel er atletisk, hurtig og aggressiv på banen, ikke mindst i screeningsspillet. Samuel har forbedret sit 3 pointskud over tid. Hertil er han en stærk forsvarsspiller og god i reboundspillet.”