Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Skadesproblemer for Team FOG Næstved

Vi går en vigtig uge i møde på den sportslige front. Vi skal møde et af landets bedste basketballmandskaber, Horsens IC, som vi gerne vil udfordre og konkurrere med. Vores forudsætninger for dette er pt. langtfra optimale for dette. Vi forventer således at være uden vores formentligt to vigtigste spillere til aftenens kamp og det er i skrivende stund mere end tvivlsomt om de kan gå på banen på søndag, hvor vi spiller pokalsemifinale.

Jahmal Jones har pt. været ude i mere end 10 dage med en skade i hans albue. Der arbejdes på højtryk hele vejen rundt for at skabe mulighed for at han kan være med søndag. Pt. ser det ikke fremragende ud for dette. Jahmal Jones er som vores point guard ikke alene en god spiller, men samtidig spilleren som gør andre bedre og får vores hold til at se godt ud.

Team FOG Næstved må desværre undvære Jahmal Jones i aftenens kamp. Chancerne for at han spiller søndag er ikke optimale, men der gøres alt hvad der overhovedet kan for at få holdets lille hurtige point guard klar

Vi er samtidig uden vores østrigske landsholdsspiller og topscorer Carlos Mateo. Carlos er ude med rygproblemer og ligesom Jahmal Jones ser det pt. ikke specielt godt ud. Vi arbejder med fysioterepeuter, kiropraktorer og alt hvad der overhovedet er i vores magt for at få Carlos klar til søndag.

KLAR TIL DEBUT

Til gengæld kan vi melde om debut til Aleksandar Solokovic. Aleksandar er naturligvis ikke spillet ind på holdet, men vi er meget tilfredse med at han kan få debut i aften, så han kommer i gang. Set i lyset af skadessituationen er det naturligvis også en klar hjælp.

Andre må steppe op. Med to af topprofilerne ude giver det flere minutter til fremtiden for Team FOG Næstved.

Vi går med de nuværende skadesproblemer naturligvis ikke ind til kampen med de bedste forudsætninger, men udgangspunktet er at vi må støtte op om dem der kan spille. Vi vil gøre vores yderste for at kæmpe en hvis legemsdel ud af bukserne. Skaderne betyder også at vi kan give flere minutter til nogle af vores yngre spillere, som dermed kan få vigtig erfaring til de kommende sæsoner.