STOR UDFORDRING LØRDAG

Der venter Team FOG Næstved en stor udfordring lørdag når holdet tager på udebane og skal forsøge at tage sejren i Århus i opgøret mod Bakken Bears. Efter sidste uges sejr over Horsens IC fik vi øget selvtillid og det er netop utroligt vigtigt at sikre sejrene mod de andre Pro A mandskaber.

Team FOG Næstved har som helhed haft et utroligt godt forsvar indtil videre i denne sæson. Faktisk er der maksimalt scoret 76 point mod os i alle 4 kampe og det tror vi faktisk er rekord for os i Basketligaen. Derfor er forsvaret naturligvis også en af de afgørende ting for os imorgen når vi møder Bakken Bears. Bakken Bears stiller dog med en offensiv som er loaded med alt hvad man kan frygte og derfor bliver det jo også en test af de helt store at se om hvor meget vi kan holde fast i vores defensive koncept.

Det bliver nok en kamp, hvor vi kommer til at trække meget store veksler på vores starting five. En af nøglespillerne her er vores inside duo, Samuel / Jarel, som har vist sig at være særdeles stærke i reboundspillet. Her vil det ikke mindst være vigtigt for os at kunne holde Samuel inde i kampene. Noget der har været en udfordring hidtil i denne sæson, men når det er sket så har været yderst succesfuld. Man kan måske med rette sige at Samuel har været denne sæsons meget positive overraskelse for os.

Kampen spilles kl. 14.00 og du kan se den på Fanseat eller følge med via livestats på basketligaen.dk.