Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Stort talent på kontrakt hos Team FOG Næstved

Team FOG Næstved har valgt at skrive kontrakt med den unge talentfulde ungdomslandsholsspiller, Holger Saugstrup Rasmussen. Aftalen er i første omgang 1 årig, men der skal ikke herske nogen tvivl om at parterne satser på at det skal være et længere varende projekt at Holger Saugstrup Rasmussen er en del af Team FOG Næstved.

Holger Saugstrup Rasmussen er et ubeskrevet blad i seniorsammenhæng, men har spillet ungdomsbasketball i Slagelse og herefter i RS Fusion, hvor han har været en del af det landsdækkende U/19 mandskab, hvor han bl.a. har spillet sammen med Malte Gamborg Larsen. Det er også i denne sammenhæng at direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, har fået øjnene op for Holger S. Rasmussen. Andreas Larsen fortæller således: ”Det er lidt en sjov historie om den her unge og ”utrænede” dreng, som bare dukker op ud af ingenting. +2 meter, fysisk stærk og med rigtig gode basketevner. Holger er en ”voksen mand” på banen med sin unikke fysik og så har han en overraskende god teknik. Der kan sagtens gå uanet lang tid før vi ser et talent af denne karakter dukke op i Sorø. Jeg ser et stort potentiale i Holger, og jeg kender ham både som en super person og som en hårdt arbejdende fyr. Jeg håber, at vi kan lykkes med at indfri Holgers talent til fulde i de kommende år.”

Holger Saugstrup Rasmussen var indestarter på det danske U/18 landshold i sommers, så der er ikke nogen tvivl om at hans talent er på bedste hylde i Danmark.

Holger Saugstrup Rasmussen fortæller om hans første kontrakt og glæden over at skulle være en del af Team FOG Næstved: ”Jeg glæder mig til at komme til at spille og træne med på højeste niveau. Jeg ser også frem til at kunne udvikle mig ved at spille på flere hold samtidig for at udvikle mig bedst muligt. Jeg ser samtidig frem til at blive en af træningskulturen og til at have Arnel Dedic som træner.”

Arnel Dedic, head coach for Team FOG Næstved fortæller således om hans syn på Holger Saugstrup Rasmussen: ”Jeg blev meget overrasket da jeg så Holger første gang. Holger kan spille position som power forward og center, men der er ingen tvivl om at det er power forward positionen, som han skal satse på. Fysisk er Holger meget langt sin unge alder i betragtning. Det er meget værdifuldt for os at få en spiller som Holger ind, som jeg allerede nu spår kan spille Pro B minutter i den kommende sæson og på sigt få en værdifuld rolle hos os.”

Ved siden af Team FOG Næstved er det meningen at Holger Saugstrup Rasmussen desuden skal spille 1. division for Næstved Basket samt for det fælles regionale hold RS Fusion, som spiller i den landsdækkende U/19 række.