Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Sydbank bakker op!

Sydbank forlænger med Team FOG Næstved

En af vores gode sponsorer, Sydbank, har forlænget engagement med os for den kommende sæson. Det er naturligvis stærkt glædeligt for Team FOG Næstved at Sydbank fortsat bakker helhjertet op om os.

Det er af afgørende betydning at der er et stærkt økonomisk grundlag bag holdet, hvis vi skal spille med på øverste niveau i Danmark. Derfor er det også meget positivt at vi i disse tider på mange fronter kan mærke opbakningen, senest med Sydbank.

Jesper Lund Wimmer fortæller: ”Vi sætter stor pris på samarbejdet med Team Fog Næstved, og for os er det derfor naturligt at forlænge sponsoratet og dermed samarbejdet. Vi ønsker som en lokal bank at understøtte og bakke op om det lokale idræts- og kulturliv, hvilket sponsoratet med Team Fog Næstved også er med til at understrege. ”

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved fortæller: ”Udover selve økonomien så er Sydbank en aktiv sponsor som aktiverer deres sponsorat overfor både erhvervskunder såvel som privatkunder. Hertil har vi den glæde, at vi i tæt samarbejde med Sydbank afvikler arrangementer hos Sydbank og det er vi rigtig glade for. Vi glæder os til den kommende sæson sammen med Sydbank.