Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

TEAM FOG NÆSTVED ÅBNER I ÅRHUS

Team FOG Næstved er klar fredag aften i Århus til at åbne Basketligaen for vores vedkommende. Det bliver sæsonens første test for vores nye mandskab og en kamp som vi dels skal vinde, men hvor vi forhåbentligt også skal levere et positivt udtryk som giver os den gode start på sæsonen og masser af selvtillid.

Vi har et hold med en del nye navne traditionen tro, så forhåbentligt varer det ikke længe inden navne som Alante og Samuel er blandt fanfavorittern, men vi har også gengangere og spillere som vi kender. Hertz er retur og det samme er Esben Reinholt, Jeppe Madsen, Miki Novoviz og Jahmal Jones.

Vi møder et ungt Bears Academyhold med masser af talent og spillere for fremtiden. Blandt andet er det værd at fremhæve unge Magnus Møllgaard som helt sikkert er en spiller for fremtiden med sine atletiske evner. Alligevel er det en modstander som vi meget gerne skal sætte på plads.

Til den kommende sæson har der været flere fokuspunkter sammenlignet med sæsonen før. Holdet i denne sæson er således større, ældre, hurtigere i begge ender af banen og med mere rutine. Således har vi alene kun 2 rookies til denne sæson. Fredag aften tager vi det første skridt mod en forhåbentlig spændende sæson med succes.

Philip Hertz er retur for Team FOG Næstved. Han er således tilbage i rollen som samlingspunkt og anfører for holdet. Han gør comeback for Team FOG Næstved fredag aften i Århus