Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Team FOG Næstved henter point guard

Team FOG Næstved har i dag skrevet kontrakt med den serbiske point guard Aleksandar Solokovic for resten af sæsonen. Vi har behov for at have mere kvalitet på point guard positionen, hvor vi pt. er meget afhængige af Jahmal Jones som har gjort det rigtigt godt for os.

Vores projekt med Arnel Dedic er langsigtet, men det er klart at det tager tid at få implementeret spillestilen og tankegangen hos vores spillere, så det ligger på rygraden. Aleksandar Solokovic kender til team orienteret europæisk konceptbasketball fra hans opvækst med basketball.

Aleksandar Solokovic er en større combo guard (ca. 194 cm) som kan spille både point guard og shooting guard positionen. Det er meningen, at han skal kunne aflaste Jahmal Jones, som vi pt. er uhyre afhængige af, da han er den eneste naturlige spiller på point guard positionen. Han vil samtidig kunne spille shooting guard positionen ved siden af Jahmal Jones.

Aleksandar Solokovic har erfaring primært fra den bedste bosniske liga, hvor han har spillet flere sæsoner for HKK Zrinjski som har været et af de bedste bosniske hold i de sidste sæsoner. De vandt bl.a. mesterskabet i 2018. Aleksandar Solokovioc har desuden erfaring fra den bedste serbiske liga samt fra Adriatic league (fællesliga for det tidligere Jugoslavien). Aleksandar Solokovic startede således inde for HKK Zrinjski i sidste sæson, hvor han snittede 10.5 point, 4.1 rebound og havde 5.1 assist pr. kamp. Vi ser Aleksandar Solokovic som en spiller, der skal være med til at gøre os bedre som et hold dels via hans position på banen og dels via hans basketballtilgang.

Vi arbejder på at Aleksandar Solokovic forhåbentligt kan få debut for os hurtigst muligt.

Signingen af Aleksandar Solokovic sker samtidig med at Team FOG Næstved har valgt at ophæve samarbejdet med Uche Ofoegbu. Team FOG Næstved vil gerne sige tak til Uche Ofoegbu for hans tid hos os, men vi fandt ikke at matchet i forhold til holdet var det rigtige.