Team FOG Næstved skifter ud i truppen

Team FOG Næstved har besluttet at foretage en ændring i truppen. Ændringen betyder, at DeAndre Abram ikke længere er en del af truppen. Baggrunden for ændringen er, at vi føler at vi har behov for at styrke os rent sportsligt og at vi har behov for en spiller med stor erfaring på holdet. Vi vil gerne sige tak til DeAndre Abram for hans tid på holdet og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Team FOG Næstveds nye spiller hedder Jalen Nesbitt. Jalen Nesbitt spiller positionen som shooting guard og small forward og er med sine 198 centimeter en stor spiller på de positioner. Jalen Nesbitt er hentet ind for at være en markant spiller for Team FOG Næstved og han kommer med stærk erfaring fra europæisk basketball. Sidste år spillede han i den bedste række i Slovakiet, hvor han blev kåret til MVP (mest værdifulde spiller). Jalen Nesbitt snittede her 16.9 point, 2.2 assist, 2.4 stjålne bolde og 8.8 rebounds pr. kamp. I denne sæson har han spillet kortvarigt i den hollandske klub, Heroes den Bosch. Jalen Nesbitt har spillet 5 sæsoner i europæisk basketball.

Team FOGs nye spiller har fået en række positive anmærkninger, herunder MVP i Slovakiet. Herudover blev han af basketballsitet Eurobasket kåret til årets importspiller samt årets forward. Desuden blev han kåret til årets guard i LEB Silver (Spanien) i 2019.

Head coach Arnel Dedic fortæller om Jalen Nesbitt: ”Jalen Nesbitt er en glimrende scorer, en stærk reboundspiller og en alsidig spiller som både kan spille som shooting guard og small forward. Det er min fornemmelse, at vi får en spiller ind der kan ændre spillet i begge ender af banen. Jalen Nesbitt kan skyde, angribe kurven og scorer med høje procenter. Det bliver en styrkelse af holdet.“