Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Team FOG Næstved taber pokalsemifinale efter super kamp

Det var to hold der virkelig gerne ville i pokalfinalen der søndag aften tørnede sammen. Vi tabte desværre kampen efter måske at have spillet sæsonen bedste kamp i en unik atmosfære i Hal 1, hvor et utroligt medlevende publikum fik fantastisk basketball at se. Hvis vi skal summere det helt ned, så kunne vi have vundet kampen. Det hele blev afgjort i de to sidste minutter. Vi var bagud med 1 point og havde 3 gyldne muligheder for at score, men bolden trillede rundt på kurven og ud. Istedet satte Horsens IC tre 3 point scoringer i træk.

Aleksandar Solokovic viste godt spil endnu en gang.

Selvom vi tabte kampen, så står der et positivt indtryk tilbage efter de to sidste nederlag. Vi spiller virkeligt godt basket og vi er konkurrencedygtige. På kort tid er der kommet et helt andet samspil på holdet. Det er det holdspil, som vi skal bære med til kampene i den kommende uge. Gør vi det kan vi blive et konkurrencedygtigt mandskab i 2. halvdel af sæsonen.

Billeder og kommentarer fra kampen

Evan Fitzner spillede sin måske bedste kamp og satte et par store skud.
Carlos Mateo var tilbage på holdet. Stadig ikke på toppen, men han kunne trække i trøjen.
Jahmal Jones var atter tilbage på holdet. Hans forberedelser til kampen har ikke just været optimale. Han har ikke trænet i 10 dage op til kampen. Alligevel kom holdet lille hurtige point guard ud og leverede en indsats der var mere end godkendt!