TEAM FOG TAGER IMOD BAKKEN BEARS

Optakt TFN – Bakken Bears 30-12-20

På en af de sidste dage i året venter der en svær hjemmebanekamp mod Bakken Bears. Bakken Bears kommer med en flot sejr i Champions League over Dinamo Sassari i bagagen og en sejr over IC Horsens efter en tæt kamp mandag aften. Den sidste kamp blev vist på Fanseat og her kunne man se at det lykkedes Horsens at presse Bears maksimalt med højt tempo i begge ender af banen. Bears viste dog skræmmende styrke i reboundspillet i begge ender af banen og endte med at vinde kampen 95-92.

Samuel Idowu spillede endnu en stærk kamp i Randers. Han er med på holdet i aften, mens det er usikkert hvordan situationen ser ud for Philip Hertz.

Vi kommer fra en kamp i Randers mod Cimbria hvor Chris Nielsen endnu engang var hård ved os og hvor Cimbria var skarpest på de fleste parametre og det endte med en sejr til dem på 104-92.

For at få en sejr mod Bakken Bears kræver det at alle spiller op til deres bedste i alle 4 perioder. Vi håber på at Philip Hertz er ovre sine rygproblemer så han kan bidrage med noget råstyrke og 3-pointscoringer. Det kræver også, at vi minimerer antallet af turnovers da Bakken Bears straffer disse benhådt. Kampen spilles kl 19.15 og er endnu engang uden tilskuere grundet Corona-situationen.

Ingen tilskuere – Fanseat er din mulighed for at se Team FOG spille…

Fanseat har efter opfordring fra Basketligaen reageret på at dele af landet er lukket ned. De tilbyder 14 dages gratis adgang, så vores samarbejdspartnere og fans kan livestreame vores kommende kampe i Basketligaen.

For at oprette en konto, skal du bruge koden ”Dec14Days” – den er gyldig hele december. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement hos Fanseat.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!